Inackordering

 

Du kan välja mellan att ha din häst uppstallad hos oss i box eller lösdrift (paddock paradise). I båda fallen får du fri tillgång till våra faciliteter såsom ridhus, belyst paddock, skötspiltor, duschspilta, preparerade vinterhagar, hindermaterial, uppvärmd servicedel som består av fikarum, kök, larmad sadelkammare, foderrum, omklädningsrum, tvättstuga med wascator och torkrum, dusch och toalett. På sommaren erbjuder vi gräsrasthagar och sommarbete för de som vill.

 

Har du din häst på box så har du möjlighet att välja hur mycket service du vill ha och hur mycket du vill göra själv. Du kan läsa om våra paket i menyn.

 

Har du din häst i vårt Paddock Paradise så kan du leva ett väldigt fritt liv som hästägare. Hästen utfodras fyra gånger per dag med hösilage under vintersäsongen. Vi har en halmstation där de har fri tillgång till halm för att tillfredsställa tuggbehovet. Massor med trevliga hästkompisar i olika åldrar förgyller dagen och flocken rör sig mycket i hagen. Hagen har preparerat underlag på slitytorna och stora ströade ligghallar (hålls inte ströade under hela betessäsongen) finns i direkt anslutning till stallet. Vi mockar de preparerade ytorna samt ligghallarna dagligen.

 

Stallet är lugnt och inger en stressfri miljö för hästarna. Som uppstallad hos oss förbinder du dig att följa våra uppsatta regler som finns länkat nedan. Något som uppskattas mycket då det ger tydlighet i vad som gäller på anläggningen.

STALLREGLER